Нова функція WhatsApp дозволить вам стежити за переміщенням ваших друзів

Дізнайтеся про декілька цікавих функціях beta-версій додатка WhatsApp на Android і iOS в цій статті.

Раніше ми вже розповідали вам про те, що додаток для обміну повідомленнями WhatsApp працює над парою корисних функцій в бета-версії свого додатки на Android. Одна з функцій – це можливість відкликання відправленого вами повідомлення, яке залишилося непрочитаних. Так що, якщо ви написали вашому босу, ​​що він жадібний невеликий черв’як, а через хвилину дізналися, що він збирається вас підвищити і пошкодували про написане, ви зможете відкликати своє повідомлення, поки бос його не читав. Дуже хитро, чи не так?

Є ще одна функція, яка називається «Редагувати». Схожа за своєю дією на відгук відправленого повідомлення, ця функція дозволить вам вносити зміни в відправлене повідомлення, поки воно є непрочитаних. Пам’ятайте про повідомленні босу? Так ось замість того, щоб відкликати повідомлення, ви зможете змінити його так, що ваш бос в ньому виявиться щедрим і працьовитим лідером!

Функція «Редагувати» або «Edit»

У той час як ці дві функції були виявлені на Android Beta, сьогодні вранці спливла інформація про нову функцію WhatsApp як на Android, так і на iOS Beta (версії 2.16.399 та 2.17.3.28 відповідно).

Нова функція називається Live Location Tracking і дозволяє відстежувати місцезнаходження членів вашої групи в режимі реального часу. Процес відстеження може тривати протягом 1 хвилини, 2 хвилин, 5 хвилин або на невизначений термін, в залежності від того, який час тривалості ви вкажете.

Функція відстежування місцеположення членів групи

Функція дуже зручна, особливо якщо ви зібралися зустрітися з друзями в певному місці і хочете побачити, як далеко від місця зустрічі знаходиться кожен з членів групи в додатку. Функція відстеження місцезнаходження також може бути відключена, щоб інші члени групи не могли дізнатися, де ви знаходитесь в даний момент.

Активація функції місцеположення

Відстеження місця розташування відключено за замовчуванням, так що ви повинні самі активувати цю функцію в WhatsApp, коли захочете.

Ссылка на основную публикацию