Як видалити акаунт в фейсбук

Фейсбук не створює проблем, якщо ви хочете тимчасово закрити акаунт або приховати певну інформацію.

Однак, варіант, щоб остаточно, повністю і назавжди видалити акаунт фейсбук, вже не так легко здійснити.

Ви повинні натиснути кілька опцій, щоб таку операцію провернути. Ця стаття розкриває правду про видалення облікового запису фейсбук назавжди.

Багато сайтів дозволяють увійти в них через Facebook. Якщо у вас є обліковий запис на одному з цих сайтів, і ви не хочете, відмовитися від нього, вийдіть із системи і знову увійдіть в систему будь-яким методом крім Facebook.

Переконайтеся в тому, що при видаленні облікового запису ви зможете увійти на свою сторінку / сторінки.

ПРИМІТКА: ви не зможете видалити заблокований акаунт фейсбук, а ось зайвий, наприклад, рекламний запросто і легко створити інший.

Повне видалення облікового запису фейсбук

Першим кроком увійдіть в свій обліковий запис і перейдіть за посиланням:

Після цього побачите повідомлення такого змісту: «Якщо ви не думаєте більше використовувати фейсбук і хочете видалити свій аккаунт, ми можемо подбати про це.

Тільки пам’ятайте, що ви не зможете активувати його або отримати будь-який зміст, яке там знаходиться, якщо видаліть свій обліковий запис. Якщо впевнені натисніть кнопку «Видалити мій акаунт».

Натисніть на кнопку і слідуйте подальшим інструкціям, які будуть поступово з’являтися на екрані.

Вам буде запропоновано ввести код і переписати текст, який з’являється на зображенні.

В результаті, такої перевірки ви не зможете видалити обліковий запис іншого користувача.

По електронній пошті ви отримаєте інформацію про те, що ваш акаунт буде видалений протягом чотирнадцяти днів.

За цей час, не повинні входити в свій фейсбук, тому що це буде означати, що ви відмовилися від видалення облікового запису.

Не натискайте на іконку Facebook на інших сайтах, не натискайте кнопку «Мені подобається» і не входите на інші сайти, використовуючи свій обліковий запис, яку збираєтеся видалити.

Зачекайте 14 днів. Після закінчення цього часу, всі ваші повідомлення, фотографії, коментарі і т.д. видаляється назавжди.

Багато користувачів використовують функцію тимчасово видалити обліковий запис. У цьому випадку вся інформація, що міститься в обліковому записі, зберігається. Після повторної активації вона буде виглядати як на момент відключення.

Тільки вам слід пам’ятати, що ви не зможете активувати свій акаунт або отримати будь-який зміст, яке там додано якщо видаліть його назавжди. Не помиліться. Успіхів.

Ссылка на основную публикацию