Як відключити синхронізацію фото і контактів на айфоне

Синхронізація даних дозволяє зберігати фото, контакти, виклик дзвінків на комп’ютері, пару з хмарою навіть синхронізуватися з гугл.

Завдяки цьому всі необхідні дані можуть зберігатися не тільки на мобільному пристрої. У вас є два варіанти: один – iTunes на комп’ютері, а інший – iCloud в хмарі.

Це звичайно непогано, але за все потрібно платити в нашому випадку пакетами даних і зарядом батареї.

Їли ви вирішили принести синхронізацію в жертву, то відключити її особливої ​​спритності не знадобиться.

Як на айфоне відключити синхронізацію фото і контактів в iTunes

Все, що вам потрібно зробити – це підключити айфон до комп’ютера за допомогою кабелю ЮСБ. В цілому Itunes використовується для синхронізації музики, фото, відео, додатків, ігор і багатьох інших даних.

Щоб відключити синхронізацію фото (про відключення фото і контактів запитують найчастіше) робіть по інструкції нижче (див. Фото вище) .Вніманіе

  • Відкрийте iTunes. Переконайтеся, що ви використовуєте останню версію.
  • Підключіть айфон до комп’ютера за допомогою кабелю.
  • Знайдіть підключений айфон.
  • Виберіть «Фото».
  • Видаліть пташку «Синхронізувати».
  • Тисніть «Готово».

Крім цього, в «Налаштування» в лівій частині iTunes знайдете інші корисні вкладки, де можна відключити синхронізацію вибірково:

Для цього клацніть тип вмісту в списку в розділі «Налаштування», а потім видаліть мітку «Синхронізувати». Якщо це поле вже вибрано, то залиште як є.

Як в айфоне відключити синхронізацію Icloud з хмарою

Раніше я згадав два методи синхронізації даних. Інший – iCloud. Він працює безпосередньо на пристрої працює у фоновому режимі.

iCloud – це сервіс, який дозволяє зберігати дані в хмарі і синхронізувати їх між комп’ютерами з OS X і пристроями з iOS – наприклад айфона з Айпад.

Все, що вам потрібно зробити, це увійти в свій Apple ID на своєму пристрої та відключити цю службу.

Щоб відключити синхронізацію на айфоне, ви повинні заборонити відправку даних в iCloud. Для цього перейдіть в iCloud, і відзначте, які дані не хочете відправляти в хмару.

Також там (майже внизу) знайдете функцію резервне копіювання – її також можна відключити, перетягнувши повзунок.

Крім того, там знайдете сервіс «Find my iPhone» (знайти телефон), яка, незважаючи на назву, крім самого айфона, також дозволяє вказувати розташування інших пристроїв з iOS і Mac на основі мережевих даних WiFi.

Знайти айфон я б не рекомендував відключати – айфони дорогі і в разі блокування при втраті, ймовірність отримати його від знайшов збільшується, нехай навіть за винагороду.

Tune Blocker – відключити синхронізацію вашого айфона або Айпад

Tune Blocker це маленьке недороге пристосування (шматок кабелю з вимикачем), щоб можна відключити або включити синхронізацію нашого айфона з iTunes.

Якщо ви належите до групи людей, які уникають підключення свого айфона до комп’ютера тільки тому, що не хочуть ставити його на тривалий процес синхронізації, тоді можете обладнати його блокувальником Tune.

Залежно від того, в яку позицію ви переміщаєте перемикач – пристрій може відключати синхронізацію.

Він також працює з адаптерами харчування iPod / iPhone – вам потрібно всього лише під’єднати один кабель. Успіхів.

Ссылка на основную публикацию