Чому айфон не бачить фото

Іноді може трапиться що на айфоне не помітні всі фото в якийсь папці, галереї або з айклауд – не доступні ні на вкладці «Альбоми», ні на вкладці «Фото».

На щастя, невидимі графічні файли в айфон 5, iphone 6 і так далі, за замовчуванням не видаляються з пам’яті телефону, а тільки приховані іноді в результаті по абсолютно незрозуміло для чого.

Не слід виключати з виникаючих проблем програмістів Apple і інших розробників додатків.

Багато з програм, як наприклад Facebook, Twitter або Keynote, не дають доступ до всіх фотографій в пам’яті вашого пристрою, а тільки до альбомів.

Одне з рішень – створити альбом зі старими фотографіями, до якого хочете мати доступ в різних додатках.

Якщо ви хочете побачити всі свої фотографії в своїй галереї, перейдіть в «Налаштування», а потім в розділ «Фото і камера».

Там, вимкніть опцію «Загальний доступ до фото» і «загальний огляд ….» – всі графічні файли повинні повернеться в потрібне місце.

Допомога по відсутньою фото айфона в галереї і айклауд

Якщо ви не можете знайти всі свої зображення поради нижче повинні вам допомогти. Можливо, фотографії випадково видалені і тепер знаходяться в папці «Нещодавно віддалені».

Перейдіть в Фото> Альбоми> Нещодавно віддалені. Якщо побачите відсутні, то можете перемістити їх назад в альбом «Все фотографії». Для цього натисніть «Вибрати», клацніть на фото і натисніть Відновити.

Айклауд надійно зберігає всі ваші картинки, але, якщо ви їх не бачите перевірте свої налаштування.

Перейдіть в Налаштування> [Ваше ім’я]> iCloud або «Налаштування»> «ICloud» (залежить від версії iOS).

Натисніть «Фото». Увімкніть функцію iCloud. Увійдіть в систему, використовуючи той же ідентифікатор Apple ID.

Як показати невидимі фотографії в айфоне

Якщо ви приховаєте свої картинки, то вони з’являться тільки в прихованому альбомі. Ви можете скасувати приховані картинки з критого альбому.

Відкрийте програму «Фото» і перейдіть на вкладку «Альбоми». Натисніть «Прихований альбом». Виберіть фотографію, які хочете відкрити. Натисніть «Показати».

Додаткова інформація по фото в айфоне

Якщо ви додасте фотографію в обраний альбом, а потім видаліть її з програми «Фото», вона буде видалена з усіх місць – включаючи альбом.

Якщо клацніть і утримуєте значок камери в повідомленні iMessage, щоб зробити швидкий автопортрет, фотографія залишиться у вашому повідомленні iMessage.

Вона не буде передана в додаток. Ви можете додати цей автопортрет в свою колекцію, зберігши його зі свого повідомлення iMessage.

Звичайно, вище описані рекомендації лише невелика частина з різних ситуацій, які відбуваються в айфонах, тільки інші потрібно розглядати індивідуально.

Ссылка на основную публикацию